Részeg Cincér Fógadó
+5
Byris
Rachel
Eldawen
Rozi
Endurin
9 posters
3 / 3 oldal
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Részeg Cincér Fógadó
Hehe, drága kolondmesterünknek meggyűlt a baja a színekkel? Nem is csodálom, ebben a mai világban ahol mindenkinek külön színkódja van...ugye Tucs?
Rozi- Hozzászólások száma : 39
Milyen Tucs? Ki az a Tucs? Még ha i-vel lenne, de úgy se nagyon ugrik be...
Eldawen- Hozzászólások száma : 31
Hát Tucsi, most nagyot csalódtam benned... Mindent kinéztem volna belőled, de hogy megtagadod Tucsiságod, azt nem....
(Apátia miatt újabb egy hét csúszás.... vagy lehet hogy örökre elnapoljuk (-Jöjj te nemes tőr!))
(Apátia miatt újabb egy hét csúszás.... vagy lehet hogy örökre elnapoljuk (-Jöjj te nemes tőr!))
Semmi gond, egyenesen szuper lett!Endurin írta:Pontosan!
(Egyébként változtattam a színt, de nem biztos, hogy látszik. Sötétebbre már nem mertem, mert kezdett erősen barnás beütése lenni...)
Erúvë- Hozzászólások száma : 35
Úgy látszik nem érezted az iróniát a szavaimban.Endurin írta:Hát Tucsi, most nagyot csalódtam benned... Mindent kinéztem volna belőled, de hogy megtagadod Tucsiságod, azt nem....
Eldawen- Hozzászólások száma : 31
Tics?Eldawen írta:Milyen Tucs? Ki az a Tucs? Még ha i-vel lenne, de úgy se nagyon ugrik be...
De komolyabbra fordítva a szót!
Szörnyűség, siralom és bánat! Drága kalandmesterünk vére szennyezi e virtuális földet... Mily csapás ez nékünk, mily keserűség!
Javaslom a Tucs/Tics/Tucsi/stb. nevű egyént - bárki legyen is - áldozzuk fel! Ki tart vélem e nemes és egyenlőtlen küzdelemben?
Halottak is jöhetnek? Csak mert szívesen megnézném...
Meg persze azonosítanám, mert hát ugye én mindenkit
ismerek és minden tudok.....
Meg persze azonosítanám, mert hát ugye én mindenkit
ismerek és minden tudok.....
Rozi írta:
Drága kalandmesterünk vére szennyezi e virtuális földet...
Mi? Kinek a vére? A vérével írja a történetet? Mindenesetre romantikus... de szeretném azt a jó hírt hozni kedves kalandmesterünknek, hogy e középkori börtönökhöz való brutális módszerek ideje letűnőben van - javaslom inkább a billentyűzet nevű fanatsztikus találmány használatát.
Byris írta:én hozom a szőlőt
Ezek szerint kezdjem el főzni a rizst?
hát... kénytelen leszel
Byris- Hozzászólások száma : 33
Bárkit feláldozhatunk, megfőzhetünk, megehetünk, csak kezdődjön el a játék! Alig várom...
szegény kolondmester...itt sürgetünk..szívesen segítek ám
Byris- Hozzászólások száma : 33
Naaa ne bántsunk senkit ^^ Peace & love!
Bár már én is nagyon várom...
Bár már én is nagyon várom...
Cyrisa- Hozzászólások száma : 17
Megkésve bár, de: Éljen, éljen! Vivat! Jubiler! Hidup! Trăi'ască! Hoch! Nech žije!
(csak művelődés kedvéért: magyar, latin, francia, indonéz, román, német, szlovák)
(csak művelődés kedvéért: magyar, latin, francia, indonéz, román, német, szlovák)
Kedves drága játékosok!
Gondolom mindenkinek feltűnt már, hogy játékunk eléggé befuccsolt. Ez jó részt az én lelkemen szárad... Bocsesz... ez így sikerült. Remélem azért örömötöket leltétek benne az elején. Gondoltam rá, hogy megpróbálkozok újraéleszteni a hagyományt, de az órarendemet és a szabadidőm eltöltésére szőtt terveket összevetve, úgy ítéltem hogy erre nincs esély. Éppen ezért megnyitottam nektek az összes fórumot, hogyha kedvetek támad, olvasgassatok. Én szeretném megköszönni nektek azt a rengeteg ötletet, irányvonalat és észrevételt, mellyel hozzájárultatok Rienn részleteinek a kidolgozásához (még akkor is, ha ti ennek többnyire nem voltatok tudatában). Talán majd egyszer, pár év múlva, majd újra nekiesünk. Ki tudja?
További kellemes mindent!
Gondolom mindenkinek feltűnt már, hogy játékunk eléggé befuccsolt. Ez jó részt az én lelkemen szárad... Bocsesz... ez így sikerült. Remélem azért örömötöket leltétek benne az elején. Gondoltam rá, hogy megpróbálkozok újraéleszteni a hagyományt, de az órarendemet és a szabadidőm eltöltésére szőtt terveket összevetve, úgy ítéltem hogy erre nincs esély. Éppen ezért megnyitottam nektek az összes fórumot, hogyha kedvetek támad, olvasgassatok. Én szeretném megköszönni nektek azt a rengeteg ötletet, irányvonalat és észrevételt, mellyel hozzájárultatok Rienn részleteinek a kidolgozásához (még akkor is, ha ti ennek többnyire nem voltatok tudatában). Talán majd egyszer, pár év múlva, majd újra nekiesünk. Ki tudja?
További kellemes mindent!
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
3 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.